aikido contributie

Beste ouders van de aikidogroep,

Helaas is het bij ons mis gegaan met de inning en inschrijvingen afgelopen jaar. We lopen dus achter met het innen van de contributie. Wij vrijwilligers richten ons vooral op de lessen en minder op de administratie, soms niet handig zoals nu. Excuus daarvoor. We verwachten zeker niet dat iedereen in 1x alles kan betalen.  Verder indien er een kleine portemonnee is neem aub contact op, wij vinden dat ieder kind moet kunnen sporten ook als er thuis (tijdelijk) hiervoor geen geld is.

Daarom verzoeken wij om de contributie van afgelopen half jaar (najaar 2019) te betalen. Dit door het zelf over te maken of te betalen middels IDeal.

Indien nog niet ingeschreven graag de formulieren invullen en het éénmalige inschrijfgeld voor een nieuw lidmaatschap € 15 per persoon ook betalen. (voor oud-leden 0 euro)

De contributie is verschuldigd bij aanvang van elk half jaar (1 april en 1 oktober). Al vanaf september 2011 geen verhoging nodig en bedraagt de halfjaarlijkse contributie:

 • Kinderen tot 12 jaar € 80
 • Junioren van 12 t/m 15 jaar € 86
 • Jongeren van 16 t/m 19 jaar € 92
 • Senioren vanaf 19 jaar € 100
 • Tweede training (judo/aikido) in Dalfsen (halfjaarlijks): € 30
 • Tweede judo training bij Budo Stichting Boot in Zwolle (halfjaarlijks): € 35

Inschrijven & eerste betalingen

 • Inschrijfgeld (15 euro) samen met een halfjaar contributie (of een evenredig deel daarvan: deel de halfjaarlijkse contributie door het aantal maanden)
 • Inschrijfformulier bestaat uit twee delen:
  1. online invullen inschrijvingsformulier (opent in nieuw venster/tabblad)
  2. machtiging downloaden en invullen, ondertekenen en inleveren: scannen en e-mailen of printen en afgeven in de les.

Bankrekening

Eerste betaling mag contant of per bankoverschrijving, daarna via automatische incasso. Indien gewenst kan men ook kiezen om zelf over te maken op:

NL97RABO0120883783
Budo Promotion IJssel Vecht te Zwolle
o.v.v. NAAM lid & wat het betreft (bijvoorbeeld: contributie aikido najaar 2019 Jan Jansen)