Buitensport i.v.m. corona

Op 11 mei hadden we onze eerste buitentraining met de jeugd, de week erna aangevuld met de volwassentraing 13+. We zijn blij dat we in ieder geval buiten kunnen trainen.

Maandag 1 juni GEEN training ivm Pinksteren!

Voor maandag 8 juni volgt in de dagen ervoor informatie: we gaan ervan uit dat we dezelfde tijden, locatie en indeling houden als de laatste keer. Houdt de website en de whatsapp groep in de gaten. Opgeven is verplicht als je nog niet ingedeeld bent, alsook afmelden bij verhindering.

 • Indeling t/m 12 jaar vind je hier
  Af- en aanmelden via Marcel 0648517113.
  hieronder staan de maatregelen en locatie!
 • Volwassenen en jongeren vanaf 13 jaar. Was je er de vorige keer, dan verwachten we je gewoon weer. Af- en aanmelden via Andy 06-44536127.
  Tijd: 19.00 uur: wees ongeveer 5 voor 7 aanwezig om drukte te voorkomen.
  hieronder staan de maatregelen en locatie!

Folders buitensport maatregelen corona met je kids bespreken:

 1. voor ouders/verzorgers
 2. voor sporters

JudoKwai belangrijke aanvullingen

 • Kom NIET in judo/aikido pak!!! Dus normale sportkleren zoals in je gymles, met (buitensport) SCHOENEN AAN. Voorkeur lange broek/lange mouw. Regenachtig weer? Regenjas mee!
 • Ga voor je vertrekt thuis naar de WC: er is geen WC bij het veld!
 • Training is 45 minuten intensief: vlak voor de training niet veel eten en/of drinken.
 • Brengen/halen betekent kind er in/uit en meteen weg! Alleen samen voorkomen we groepsvorming en houden we 1,5 meter afstand.
 • Heb je nog iets te vragen of te melden: doe dit van te voren telefonisch/whatsapp en niet mondeling tijdens de training.

Locatie veld is niet nabij trefkoele
Engberserf, 7722 AJ Dalfsen (GoogleMaps: http://tiny.cc/buitenjudo). Training is buiten op een openbaar speel / grasveld in een woonwijk. Afgezet met lint en dranghekken van de gemeente. Geen WC !!!

Afmelden
Kan je plots niet komen meld je af via telefoon, sms of whatsapp.

Plotse lesuitval
Mocht een training plots niet doorgaan: uiterlijk 15:30 uur vermelden we dit via de whatsapp groepen (niet via de website). Let op: geen nieuws is goed nieuws, dus gewoon buitentrainen.

Contact, vragen, tips etc.
Bij voorkeur via telefoon, sms of whatsapp: Marcel 06-48517113 of Andy 06-44536127.