Contributie & lid worden

Na een paar keer meegedaan te hebben besluit je om Judo (en/of aikido) te gaan beoefenen. Leuk dat je erbij komt! Op deze pagina vind je de inschrijfformulieren, informatie over de contributie & opzeggen alsook judopakken (aikidopak=judopak).

Contributie & opzeggen

Door inschrijving verbindt u zich tot een lidmaatschap tot en met het einde van het lopende half jaar. Het lidmaatschap wordt vervolgens steeds stilzwijgend met een half jaar verlengd. De contributie is verschuldigd bij aanvang van elk half jaar (1 april en 1 oktober). Eerste contributie betaling altijd contant in de les. Daarna met een machtiging wordt de halfjaarlijkse contributie in twee (2) gedeelten afgeschreven. Dus 2x per heel jaar. Bij opzegging geldt dat contributie verschuldigd is tot aan het einde van het lopende half jaar op het moment van opzeggen. Opzeggen bij voorkeur persoonlijk in de les tezamen met een email naar info@judodalfsen.nl.

Het inschrijfgeld voor een nieuw lidmaatschap bedraagt per 2015:
eenmalig € 15 per persoon. (voor oud-leden 0 euro)

Al vanaf september 2011 geen verhoging nodig en bedraagt de halfjaarlijkse contributie:

 • Kinderen tot 12 jaar € 80
 • Junioren van 12 t/m 15 jaar € 86
 • Jongeren van 16 t/m 19 jaar € 92
 • Senioren vanaf 19 jaar € 100
 • Tweede training in Dalfsen (halfjaarlijks): € 30
 • Tweede training bij Budo Stichting Boot in Zwolle (halfjaarlijks): € 35

Inschrijven & eerste betalingen

Inschrijven bestaat uit een aantal handelingen.

 • Regelen (wit) judopak=aikidopak; zie hieronder.
 • Inschrijfgeld (15 euro) samen met een halfjaar contributie (of een evenredig deel daarvan) contant, in een open envelop met je naam en datum eerstvolgende les inleveren.
 • Inschrijfformulier bestaat uit twee delen:
  1. online invullen inschrijvingsformulier (opent in nieuw venster/tabblad)
  2. machtiging downloaden en printen, invullen & ondertekenen en eerstvolgende les inleveren.

Bankrekening

Eerste betaling is contant, daarna via automatische incasso. Echter indien gewenst kan men ook kiezen om zelf over te maken op:

NL97RABO0120883783
Budo Promotion IJssel Vecht te Zwolle
o.v.v. NAAM lid & wat het betreft (bijvoorbeeld contributie voorjaar 2020 Jan Jansen)

Judopak = aikidopak

Om mee te doen met de lessen bij ons heb je een judopak nodig. Tweedehands ook wel te vinden! En online via vele aanbieders. Via ons kan desgewenst ook een nieuw judopak worden besteld. Voordeel is dat je zeker weten de goede maat krijgt. De prijs van een judopak is maat en kwaliteit afhankelijk. Voor wat betreft de maat neem de eigen kleding maat (bijv 124), rond die af naar boven (130) en kies dan een maat hoger (140)! Indicatie van een goed kwaliteitspak (wij leveren Matsuru) prijs ca. € 38-43. In het begin lijkt het te groot, gewoon mouwen omslaan. Het pak zal na een paar wasbeurten krimpen. E-mail als je een pak wil bestellen naar info@judodalfsen.nl. In dat geval geef dan de kleding maat aan samen met de lichaamslengte.

Mocht je heel veel wedstrijden gaan doen dan wordt er vanzelf aangegeven wanneer je een blauw pak nodig hebt. De lessen bij ons train je in een wit pak, op blote voeten. Heb je alleen een blauw pak, gebruik dan die voorlopig (zonde om een witte aan te schaffen).