Lessen & tijden

***

LET OP:
Laatste les voor de zomervakantie maandag 29 juni is ook nog  BUITEN (andere locatie dan Trefkoele+ &  andere tijden). Lees verder…

***

Doe een aantal lessen gratis mee om te ervaren wat het is. Vaak hebben wij een pak te leen, en anders is (lange) sportbroek & t-shirt ook prima. Wij trainen op blote voeten. Sieraden af/uit!

Na de zomervakantie beginnen we maandag 24 augustus. Waarschijnlijk weer binnen. Onderstaande tijden proberen we aan te houden maar deze wijzigen mischien. De week ervoor weten we meer over tijden en of we weer binnen trainen.

LESSEN MAANDAG in DALFSEN (Locatie TREFKOELE+)

  • 16.10-17.10 uur  AIKIDO vanaf ca. 8 jaar
  • 17.10-18.00 uur JUDO Techniek ca. 5-9 jaar
  • 18.00-19.00 uur JUDO Techniek ca. 9-14 jaar
  • 19.00-19.30 uur JUDO jeugd/jongeren wedstrijdtraining
  • 19.30-20.30 uur JUDO Senioren ca. 13+, beginners en gevorderden
    (elke 1e v/d maand training o.l.v. Harry Dentinger 5e Dan, JBN-Oost Nederland deze les senioren start dan iets eerder om 19.15 uur)

Geen les in de schoolvakanties, zie de Lesuitval / Agenda pagina.

Overige trainingsinformatie

Voor extra trainingen, wedstrijdtrainingen en wedstrijden werken wij nauw samen met Budo Stichting Boot uit Zwolle. Verder zijn er in het laatste lesuur regelmatig judolessen/clinics door gast docenten gericht op het behalen van (hogere) dangraden. In samenwerking met de gemeente Dalfsen verzorgd Judo Kwai regelmatig kennismakinglessen judo op de basisscholen in de gemeente Dalfsen. De opties in samenwerking met Budo Stichting Boot uit Zwolle zijn o.a.:

  • WEDSTRIJDTRAININGEN (jeugd): bij Budo Stichting Boot te Zwolle o.l.v. Andy Reuvers/Edsel
  • EXTRA TRAININGEN jeugd & senior: diverse momenten bij Budo Stichting Boot te Zwolle.

Voor (alle) trainingstijden en contributie van Budo Stichting Boot uit Zwolle ga naar de website: Budo Stichting Boot. Leden Judo Kwai Dalfsen betalen 35 euro / maand voor een extra training bij Budo Boot.

Twee keer per jaar zijn er (jeugd) examens. Eind januari en vlak voor de zomervakantie. Tot en met groene band doe je in Dalfsen samen met de anderen, daarna wordt het toch wat serieuzer en wordt gekeken wanneer je er klaar voor bent. Bruine band doe je in Zwolle bij een voor jouw waarschijnlijk onbekende leraar. Zwarte band is in Markelo via de JBN (Judobond NL). Hieronder volgorde overzicht kleur banden met daarop de kleuren van de slippen. Een gele band heeft geen gele slip natuurlijk, enz…