Trainers

Hoofdtrainer:

Andy Reuvers beoefent judo vanaf zijn jeugd en heeft de tweede Dan (zwarte band). Naast lesgeven, is hij actief betrokken bij het wedstrijdjudo in Zwolle en Dalfsen. Andy staat binnen de JBN bekend als een betrokken en technisch begaafd judoka. Hij heeft meer dan 25 jaar ervaring in lesgeven en was in zijn jeugd een zeer succesvol wedstrijd judoka. Andy volgt zelf nog met regelmaat judo clinics en speciale trainingen en blijft daardoor goed op de hoogte van ontwikkelingen binnen de Judo. Andy verzorgd in Dalfsen en Zwolle judolessen aan jeugd en volwassenen van beginner tot gevorderde. Daarnaast verzorgd hij samen met Vincent Boot de begeleiding/training voor de zwarte band kandidaten. Judo in beweging en soepele technieken kenmerken zijn lessen.

Trainers:

Warner Pander traint net als Andy al meer dan 40 jaar judo bij Budo Stichting Boot uit Zwolle. Warner ondersteund Andy bij de senioren lessen en de training van de hogere banden en neemt bij afwezigheid van Andy de senioren lessen over. Warner is al sinds lange tijd actief als judo scheidsrechter en sinds enkele jaren zelfs op Nationaal niveau. Warner weet technische details goed te benoemen. Naast de maandag traint hij ook op dinsdag in Zwolle bij Budo Boot.

Marcel de Beus verzorgt als vaste hulptrainer de judo & aikido jeugdlessen in Dalfsen. Naast Judo heeft hij veel meer ervaring met Aikido (een andere Japanse krijgskunst waarin hij de 3e Dan heeft) welke hij nog steeds actief beoefent en jeugdlessen verzorgt. Marcel brengt een brede Budo achtergrond mee, disciplines zoals Karate en (brazilian) Jiu-Jitsu zijn hem niet vreemd. Marcel heeft veel ervaring in het jeugd- en jongerenwerk binnen en buiten het onderwijs in Nederland alsook in Amerika. Hij organiseert dan ook graag het jaarlijkse judokamp. Marcel is werkzaam in het onderwijs.

Julian Boer is na een korte onderbreking weer terug om de jeugdlessen een vrolijke noot te geven. Julian helpt bij de jeugd met plezier en stoeit graag met de kids mee. Elke maandag komt hij op tijd om de matten te leggen. Rust, opgeruimd en plezier is wat Julian meebrengt op de judomat. Daarnaast een ervaren hulp bij toernooien en wedstrijden die wij (of samen met Judo Emsland Ommen) organiseren.

Adri Boxman verzorgde ruim 10 jaar de lessen in Zwolle zuid op de zaterdagochtend bij Budo Stichting Boot uit Zwolle. Ooit begonnen als ondersteuner van Andy. Nu niet meer wekelijks actief maar nog wel zelf trainen en invallen of hulp.  Zijn oud-leerling Luuk Berends heeft in september 2018 zijn lessen overgenomen in Zwolle zuid. Adri verzorgde trainingen aan jeugd en volwassen, beginner en hogere band. Adri vervangt eventueel Andy’s (jeugd)lessen op maandag en is bij de examens aanwezig. Lees meer over deze samenwerking onder het kopje lestijden.

Judo Kwai Dalfsen krijgt actieve ondersteuning van Budo Stichting Boot uit Zwolle (Vincent Boot, 5e dan).
Daarnaast mogen wij ook lessen genieten van Harry Dentinger (5e dan), elke eerste maandag v/d maand.