coronaupdate 5 juni

We mogen weer binnen trainen in ‘onze’ boven/spiegelzaal in de Trefkoele+ op de reguliere lestijden. Tijdens het sporten houden we geen afstand meer. Buiten de zaal mondkapje, etc., zie corona regels overheid.

LET OP: De Trefkoele+ is prik locatie en heeft voor diverse gebruikers zoals sporters tijdelijk een andere ingang dan de reguliere hoofdingang. Tevens zijn kleedkamers/douches en horeca voorlopig nog gesloten, wanneer die open gaan is nog niet bekend. Toiletten zijn wel open. Net zoals voorheen gebeurde kunnen de kids zich op de gang voor onze zaal omkleden.

Naar binnen en naar buiten via de nieuwe tijdelijke ingang bij sporthal 2:
Hier is ook een tijdelijke fietsenstalling gerealiseerd.
Om naar de boven/spiegelzaal te gaan loop je door de oranje gang, en bijna aan het einde is aan de rechterkant een trap naar boven.

Google streetview tijdelijke  in-/uitgangsporthal 2

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *