Budokamp inschrijving

Dag ouder/verzorger, budoka,

Leuk dat je je voor het Jeugd Budokamp 23-25 juni 2023 te Dalfsen wilt opgeven. Wij hebben weer zin in een tof jeugdkamp! Zie www.budokamp.nl voor alle informatie.

LET OP :  je kan alleen meedoen met dit jeugdkamp als je traint bij één van de aangesloten clubs: Judokwai Dalfsen, Budo Stichting Boot te Zwolle, Aikido Zwolle, Aikido Furi Suku Ryu te Emmen en Coevorden.

Het kampgeld is incl. activiteiten en maaltijden (en slapen indien van toepassing):
– 2 nachtjes slapen €49
– zonder slapen alleen overdag/avond €39

Indien je kiest voor slapen dan ben je er het hele kamp bij van vrijdagavond t/m zondag! Kan of wil je dat niet, kies dan voor dagkamp.

Er kan ook gekozen worden voor “Zelf in te vullen bedrag (min. €4,00)“: deze graag alleen gebruiken indien jouw gewenste bovenstaande optie niet meer beschikbaar is. Je komt dan op de wachtlijst. Of gebruik deze na contact met Marcel of Andy: Betalen naar draagkracht of in meerdere termijnen is mogelijk bijvoorbeeld.

Geen iDeal mogelijk? Dan gaat de inschrijving handmatig wat vertragend werkt, voor contant, PIN, creditcard, bankoverschrijving of alternatief neem contact op met Marcel.

Hieronder kan je je inschrijven en de betaling doen. Eind mei volgt meer informatie en dient de rest betaald te worden uiterlijk 31 mei indien dat nog niet gebeurd is.

LET OP: Afmelden kan door contact op te nemen met Marcel. Doe dit uiterlijk 31 mei om geld terug te krijgen minus €1 annuleringskosten. Vanaf 1 juni €20 annuleringskosten (tenzij iemand van de wachtlijst de plaats inneemt). Bij onvoorziene omstandigheden kijken we samen naar een oplossing. Onderaan staat vermeld hoe wij de gegevens verwerken, in het kort we gaan er zorgvuldig mee om.

Sportieve groet,

Judokwai Dalfsen
Marcel de Beus (WhatsApp 06-57766177) judonieuws@gmail.com


Zorg dat je het email adres goed invult, hierop ontvang je de bevestiging!

TotaalVerwerking van alle gegevens is voor gebruik van het kamp zelf. Na het kamp wordt alles verwijderd binnen 1 maand behalve wat basis contactgegevens voor communicatie doeleinden zoals foto uitwisseling, afhandeling kampzaken en informatie voor het kamp volgend jaar. We gebruiken Google services hiervoor. Een google account met gegeven toegang is nodig om de gegevens te bekijken/bewerken. Alleen geselecteerde kampleiding kan bij bepaalde gegevens om hun ‘werk’ te kunnen doen, denk aan eventuele noodgevallen de contact informatie. Voor controle of de deelnemer bij de aangesloten club traint, delen we de deelnemersnaam en eventueel naam ouder(s) met de bewuste club. Verder wordt het niet (ongevraagd) gedeeld. De met het formulier ingevulde gegevens en betaalgegevens Mollie worden per email verstuurd naar de deelnemer en de kamporganisatie, en worden opgeslagen op de website hosting server; na afloop kamp wordt het binnen 1 week van die website hosting server verwijderd (niet iedereen kan hier zomaar bij, inloggen middels 2FA en IP adres controle). Er komt een pagina op budokamp.nl waarop de voornaam (en evt. eerste letter achternaam) van de deelnemers met daarachter hun dojo/sportclub.
Betreft foto’s komt er nog een toestemmingsformulier eind mei om in te vullen: echter (vrijwel) iedereen heeft mobieltjes en kan opnamen maken, we doen ons best om dit in goede banen te leiden.