Contributie & lid worden

Kom je voor het eerst? Meld je vooraf aan via email/whatsapp/telefoon

Na een paar keer meegedaan te hebben besluit je om Judo (en/of aikido) te gaan beoefenen. Leuk dat je erbij komt! Op deze pagina vind je de inschrijfformulieren, informatie over de contributie & opzeggen alsook judopakken (=aikidopak).

Kleine portemonnee? Dat is geen probleem! Wij geloven dat iedereen maar vooral een kind altijd moet kunnen sporten, desnoods gratis. Zoek eens op jeugdfonds bij de gemeente Dalfsen of overleg met Andy of Marcel, wij hoeven (willen) niet alles weten en handelen in goed vertrouwen. Dit betreft o.a. contributie, aanschaf pak, examen- en wedstrijdgelden, judokamp en andere activiteiten.

Contributie & opzeggen

Door inschrijving verbindt je je tot een lidmaatschap tot en met het einde van het lopende half jaar. Het lidmaatschap wordt vervolgens steeds stilzwijgend met een half jaar verlengd. De contributie is verschuldigd bij aanvang van elk half jaar (1 april en 1 oktober). Eerste contributie graag contant in de les. Daarna ontvang je een IDeal betaallinks 2x per jaar. Bij opzegging geldt dat contributie verschuldigd is tot aan het einde van het lopende half jaar op het moment van opzeggen. Opzeggen persoonlijk in de les tezamen met: een WhatsApp naar Andy of Marcel of Julian of email info@judodalfsen.nl

Het inschrijfgeld voor een nieuw lidmaatschap bedraagt per 2015:
eenmalig € 15 per persoon. (voor oud-leden 0 euro)

Al vanaf 2011 geen verhoging nodig en bedraagt de halfjaarlijkse contributie (per 1 april en per 1 oktober):

 • Kinderen tot 12 jaar € 80
 • Junioren van 12 t/m 15 jaar € 86
 • Jongeren van 16 t/m 19 jaar € 92
 • Senioren vanaf 19 jaar € 100
 • Tweede training in Dalfsen (halfjaarlijks): € 30
 • Tweede training bij Budo Stichting Boot in Zwolle (halfjaarlijks): € 35

Inschrijven:

 1. Contributie betaal je via IDeal. Dit vermelden we in de WhatsAppgroep waarin ook lesuitval, examens, enz. worden vermeld. Belangrijk dus dat we je 06 nummer daarin toevoegen, zie inschrijfformulier;
 2. invullen inschrijfformulier (opent in nieuw venster/tabblad)
 3. We sturen je handmatig binnen een aantal dagen het bedrag voor een IDeal betaal-link betreft:
  Inschrijfgeld (€ 15)
  –  halfjaarlijkse contributie (evenredig deel huidige periode)
 4. Regelen (wit) judopak=aikidopak; zie hieronder.

Bankrekening

Betalingen doen wij via IDeal. Contant of per PIN is ook mogelijk. Of in gedeelten.
Zelf overmaken kan ook. Halfjaarlijkse contributie vóór 1 april / 1 oktober overmaken naar:

Let op: rekeningnummer gaat veranderen! Medio augustus 2021, vraag Andy of Marcel naar het nummer als jezelf wilt overmaken.

Judopak = aikidopak (maar andersom niet altijd)

Een dun karate / taekwondo pak voldoet ook bij aikido alsook voor de jonge kids (tot ca 8 jaar) bij judo. Bij judo trek je veel aan het pak en is een echt judopak noodzakelijk, vooral wanneer de kids ouder en dus sterker worden.
Tot ca. 10 jaar is een dunne band de voorkeur (makkelijker knopen), daarna is een dikkere band fijner met judo (snijd minder dan een dunne).

Om mee te doen met de lessen bij ons heb je een judo of aikido pak nodig. Tweedehands ook te vinden! En online via vele aanbieders. Via ons kan ook een nieuw pak worden besteld. Voordeel is dat je zeker weten de goede maat krijgt. De prijs  is maat en kwaliteit afhankelijk. Voor wat betreft de maat neem de eigen kleding maat (bijv 124), rond die af naar boven (130) en kies dan een maat hoger (140)! Indicatie van een goed JUDO kwaliteitspak (wij leveren Matsuru) prijs ca. € 40. Indicatie van een prima aikido pak € 30.

Vaak lijkt het pak te groot in het begin, gewoon mouwen/broek omslaan. Het pak zal na een paar wasbeurten krimpen (niet warmer dan 40 graden, vooral eerste wasbeurten).

E-mail als je een pak wil bestellen naar info@judodalfsen.nl. Vermeld aikido of judo, kleding maat en lichaamslengte alsook de naam van het kind.

Mocht je heel veel wedstrijden gaan doen dan wordt er vanzelf aangegeven wanneer je een blauw pak nodig hebt. De lessen bij ons train je in een wit pak, op blote voeten. Heb je alleen een blauw pak, gebruik dan die voorlopig (zonde om een witte aan te schaffen).