Lestijden

Trainingen mogen weer binnen per 15 januari.  Tijden zijn ietsje veranderd, vooral voor de seniorenles:


Aantal keer gratis meedoen? Meld je vooraf aan via email/whatsapp/telefoon.

Maandag in Dalfsen (bovenzaal Trefkoele+

  • 16.00-16.55 uur aikido – vanaf ca. 8 jaar
  • 17.00-17.50 uur judo – ca. 6-9 jaar
  • 18.00-18.55 uur judo – ca. 9-12 jaar
  • 19.00-20.00 uur judo – vanaf ca. 13 jaar / senioren (beginners & gevorderden)

Geen les in de schoolvakanties: zie Lesuitval / Agenda.


Na de zomer ook weer: elke 1e v/d maand training o.l.v. Harry Dentinger 5e Dan, JBN-Oost Nederland deze senioren les is om 19.15 uur.

Overige trainingsinformatie

Voor extra trainingen, wedstrijdtrainingen en wedstrijden werken wij nauw samen met Budo Stichting Boot uit Zwolle. Verder zijn er in het laatste lesuur regelmatig judolessen door gast docenten gericht op het behalen van (hogere) dangraden. In samenwerking met de gemeente Dalfsen verzorgd Judo Kwai regelmatig kennismakinglessen judo op de basisscholen in de gemeente Dalfsen. De opties in samenwerking met Budo Stichting Boot uit Zwolle zijn o.a.:

  • WEDSTRIJDTRAININGEN (jeugd) te Zwolle
  • EXTRA TRAININGEN jeugd & senior: diverse momenten bij Budo Stichting Boot te Zwolle.

Voor (alle) trainingstijden en contributie van Budo Stichting Boot uit Zwolle ga naar de website: Budo Stichting Boot. Leden Judo Kwai Dalfsen betalen 35 euro / maand voor een extra training bij Budo Boot.

Twee keer per jaar zijn er (jeugd) examens. Eind januari en vlak voor de zomervakantie. Tot en met groene band doe je in Dalfsen samen met de anderen, daarna wordt het toch wat serieuzer en wordt gekeken wanneer je er klaar voor bent. Bruine band doe je in Zwolle bij een voor jouw waarschijnlijk onbekende leraar. Zwarte band is in Markelo via de JBN (Judobond NL). Hieronder volgorde overzicht kleur banden met daarop de kleuren van de slippen. Een gele band heeft geen gele slip natuurlijk, enz…