Zaterdag 3 december judo Sinterklaas vanentoernooi Heerde

Opgegeven Judokwai Dalfsen:

GROUP 1 GROUP 2 GROUP 3
9.00 beginnen 8.45 aanwezig 10.45 beginnen 10.30 aanwezig 13.00 beginnen 12.15 aanwezig
Heuvingh Evelien Breuker Tygo Herijgens Dennis
Spies Sepp Huisman Ivory Ramaker Lucas
Stouwe Damian

Volledige lijst: www.judoteambijsterbosch.nl

Mocht je plots verhinderd zijn meldt dat in de groesapp, dan is Julian op de hoogte. Julian is er bij en coacht de kids.

Succes en vooral veel plezier!


(Eind september was er ook dit judo vanentoernooi.)
De wedstrijden worden gehouden bij het Sportscenter Bijsterbosch in Heerde. De judoka’s worden ingedeeld in blokken op basis van leeftijd, gewicht en ervaring. Dit betekent dat de judoka slechts een deel van de dag aanwezig hoeft te zijn. Aanvangstijd eerste blok is 8.45 uur, waarvan de competitie om 9.00 uur start. Bij grote deelname zullen er meerdere blokken zijn. We verwachten dat jouw blok tussen 8.45 en 16.00 uur zal zijn, maar het kan bij veel inschrijvingen later worden. Wij van Judokwai Dalfsen hebben GEEN invloed op de indeling en de tijden van deze blokken.

De NoVel Vanencompetitie is speciaal bedoeld voor judoka’s die nog geen of weinig ervaring hebben met het doen van wedstrijdjes. De judoka’s verzamelen tijdens de competitie punten door het doen van wedstrijdjes
(randori’s). Alle judoka’s worden beloond voor hun inzet, bij zowel winst als verlies worden er punten toegekend.

De punten van verschillende competitiedagen worden bij elkaar opgeteld. Aan het eind van elke competitiedag ontvangt elke judoka een deelnamecertificaat met het actuele puntentotaal. Bij het behalen van de 100 puntengrens, ontvangt de judoka een diploma en een vaantje corresponderend met de bandkleur. Het is niet verplicht om aan alle competitiedagen mee te doen. Ook als je kind een competitiedag afwezig is, blijven de punten gewoon staan tot de eerstvolgende keer. Voor elke competitiedag krijg je een uitnodiging.

De kosten zijn €5,- per competitiedag. Deze kosten contant meegeven in een envelop.

Als je je kind opgeeft laat dat dan ook weten in onze WhatsAppgroep, dit i.v.m. eventueel carpoolen en dat wij trainers weten wie gaan.

De inschrijving sluit op 27 november 2022, geef je op via de website: www.judoteambijsterbosch.nl

Na de inschrijving kan je op die website de indeling bekijken zodat je weet hoe laat je er moet zijn. Eén van onze trainers zal erbij zijn voor coaching.