Contributie aikido & judo 1 okt 2020 – 1 feb 2021

Dalfsen, 2 april 2021

Beste ouders, verzorgers van onze jeugdleden,

De contributie van de AFGELOPEN periode (1 okt 2020-1 april 2021) is nog niet geïnd.

Drie maanden hebben we binnen kunnen trainen en een mini examen gedaan. En zelfs nog een klein judo club toernooitje… Daarna drie maand geen trainingen. En nu voorlopig weer buitentrainingen. Wederom is de contributie verlaagt, naar de helft.

Judo Kwai Dalfsen is geen rijke vereniging. Dat is niet ons doel. Wel willen wij dat kinderen sporten, judoën, aikidoën. Zaalhuur en sparen voor vervanging matten en materiaal zijn onze grootste uitgaven. Voor de ‘corona’ buitentrainingen vullen wij de buitenmatten aan en diverse materialen. Wij trainers ontvangen momenteel geen vergoeding ofzo. Dit is niet erg het is voor ons een passie, een hobby. We hebben er veel plezier in met de kids!

Normaal is de contributie per halfjaar €80. Voor de afgelopen periode 1 okt. 2020-1 april 2021 ‘corona’ halvering naar €40 per kind.  (deed je beide aikido & judo of ben je 18 jaar of jonger ook dan betaal je éénmalig €40).

Mocht het zo zijn dat je het nu financieel moeilijk hebt, betaal dan naar draagkracht. Wij gaan uit van de eerlijkheid van jullie. Mocht je het juist wat breder hebben dan staat het je natuurlijk vrij om de normale contributie te betalen, dat gebeurde de vorige keer ook en waarderen wij enorm. Daarom hebben we twee links om te betalen met IDeal via een Tikkie. Het is fijn als het je lukt om bij de Tikkie de naam van je kind als berichtje toevoegt, maar als dat niet lukt geen probleem! Klik op de link of gebruik de QR scanner op je telefoon:

Overmaken kan natuurlijk ook:
NL15RABO0312812272
t.n.v. Judo vereniging Judokwai

Vragen? Of betaal je liever contant, PIN, of in termijnen, of mogen wij wel alsnog incasseren (automatisch incasso) stuur Andy of Marcel een berichtje.

Daar we niet weten hoe de komende periode verloopt willen we de contributie weer achteraf innen. Betaal je toch liever vooruit, geen probleem. We verwachten buitentrainingen te houden en daarna weer binnen. We schatten nu in €60 voor de huidige periode 1 april-1 oktober 2021. Dit kan je betalen via tikkie huidige periode €60 (of gebruik de Tikkie met open bedrag hierboven).

Tikkie €60

https://judodalfsen.nl/tikkie60

Sportieve groet,

Andy, Julian & Marcel
Judo Kwai Dalfsen