Contributie 1 feb-1 okt 2020 aikido & judo

Dalfsen, 4 oktober 2020

Beste ouders, verzorgers van onze jeugdleden,

De contributie van de AFGELOPEN periode (1 april.-1 okt 2020) is nog niet geïnd. (net lid geworden of betaal je via sportfonds: negeer dit bericht)

In februari hadden we willen innen, dat gebeurde niet en toen corona… geen trainingen, buitentrainingen. Gelukkig is de Trefkoele+ ons tegemoet gekomen met de zaalhuur. Daarom kan éénmalig de contributie iets lager.

Judo Kwai Dalfsen is geen rijke vereniging. Wij willen dat kinderen sporten, judoën, aikidoën. Zaalhuur en sparen voor vervanging matten zijn onze grootste uitgaven. Voor de ‘corona’ buitentrainingen hebben wij buitenmatten en materialen gekocht. Wij trainers ontvangen momenteel geen vergoeding ofzo. Dit is niet erg het is voor ons een passie, een hobby. We hebben er veel plezier in met de kids!

Normaal is de contributie per halfjaar €80. Voor de afgelopen periode 1 april-1 okt. 2020 éénmalige verlaging van €80 naar €60.   (deed je beide aikido & judo of zat je net op grens 13 jaar ook dan éénmailig €60).

Mocht het zo zijn dat jij het nu financieel moeilijk hebt, dan betaal je naar draagkracht. Wij gaan uit van de eerlijkheid van jullie. Daarom hebben we twee links om te betalen met IDeal:

Overmaken kan natuurlijk ook:
NL15RABO0312812272
t.n.v. Judo vereniging Judokwai

Vragen? Of betaal je liever contant, of in termijnen, of mogen wij wel alsnog incasseren (automatisch incasso) stuur Andy of Marcel een berichtje.

Voor de huidige periode (1 okt-1 feb.) gaan we medio november innen, dit laten we eerst weten.

Sportieve groet,

Andy, Julian & Marcel
Judo Kwai Dalfsen