Sports4Kids

Geachte ‘judoka/aikidoka’, ouder/verzorger,

De afgelopen weken hebben diverse kinderen uit Dalfsen bij ons meegedaan aan de judo & aikido lessen. Mocht je interesse hebben om door te gaan, dan hebben wij onderstaande sports4kids aanbieding.

Kleine portemonnee? Dat is geen probleem! Wij geloven dat iedereen maar vooral een kind altijd moet kunnen sporten, desnoods gratis. Zoek eens op jeugdfonds bij de gemeente Dalfsen of overleg met Andy of Marcel, wij hoeven (willen) niet alles te weten en handelen in goed vertrouwen. Dit betreft o.a. contributie, aanschaf pak, examen- en wedstrijdgelden, judokamp en andere activiteiten.

Lestijden

 • 16.20 t/m 17.10 uur Aikido (vanaf ca. 8 jaar)
 • 17.10 t/m 18.00 uur Judo indicatie: 5 t/m 9 jaar (reguliere les)
 • 18.00 t/m 19.00 uur Judo indicatie: 10 jaar en ouder (reguliere les)
 • 19.00 t/m 19.30 uur Judo jeugd gevorderden techniek & wedstrijd
 • 19.15 t/m 20.30 uur Judo vanaf ca 12 jaar + volwassenen

Kosten (aanbieding sports4kids)

Voor een bedrag van € 50 (normaal € 80) kunnen jullie het komende halfjaar (1 maart tot 1 oktober) meedoen aan 1 van onze lessen. Actie: verder hoeft geen inschrijfgeld (normaal € 15) te worden betaald. Wil je aan beide aikido & judo meedoen, dat kost € 30 per half jaar extra (actie: nu €25).

Judopak=aikidopak

Via ons kan evt. een nieuw judopak worden besteld, de prijs van een judopak is maat en kwaliteit afhankelijk. Voor wat betreft de maat, neem de eigenkleding maat (bijv 124), rond die af naar boven (130) en kies dan een maat hoger (140)! Als indicatie uitgaan van een goeie kwaliteit pak (Matsuru) van normale prijs ca. € 40.

Aanmelden/lid worden

 • Regel een (wit) judopak (=aikidopak).
 • Gebruik de aanbieding van € 50 voor een halfjaar contributie incl. inschrijfgeld: doe dit contant geld in een open envelop met je naam, en eerstvolgende les inleveren.
 • online invullen inschrijvingsformulier(opent in nieuw tabblad) vermeld sports4kids bij opmerkingen.
  Tevens judopak mee bestellen? Geef op in het veld Opmerking de EIGEN kleding maat. Exacte bedrag van het pak verneem je in de les.
  Je ontvangt vrij snel een inschrijfbevestiging per e-mail.

 

Contributie betalingen worden na de eerste contante betaling, verder via iDeal of bankoverschrijvingen voldaan. Deze worden in de WhatsAppgroep vermeld waarin ook lesuitval, examens, enz. worden vermeld. Belangrijk dus dat we je 06 nummer daarin toevoegen.

Schoolvakanties geen les (regio noord) Lesuitval, judotoernooien en meer vind je op onze website.

Ingeval er oudere gezinsleden zijn met interesse in judo, kom dan gerust (weer) meedoen in de les van 19.30 tot 20.30 uur. De aanwezige judoka’s variëren van beginner tot gevorderde en van ca. 12 tot en met 50+.

Sportieve groet,

Andy Reuvers, Julian Boer & Marcel de Beus