Trainingen & tijden

onder de tijden staat de lesuitval (vakanties enz.) en de agenda (wedstrijden,  examens, extra lessen/activiteiten, enz.) 


Maandag in Dalfsen (bovenzaal Trefkoele+

 • 16.25 – 17.20 uur judo – ca. 6-9 jaar (vanaf 16.00 uur deur open, matten leggen)
 • 17.20 – 18.15 uur aikido – vanaf 8 jaar
 • 18.15 – 19.15 uur judo – ca. 9-12 jaar
 • 19.15 – 20.45 uur judo – vanaf ca. 13 jaar / senioren (beginners & gevorderden)
  19.15 – 20.45 uur Jiu-jitsu – volwassenen en jongeren vanaf 12 jaar

Woensdag jeugdaikido in Zwolle


Agenda

 • JUDO toernooien door een samenwerkingsverband waar wij ook in zitten dus zeer geschikt voor alle judo kids van Dalfsen:
  Zaterdagen 11 maart en 1 april en waarschijnlijk 17 juni Lees verder…
 • Extra AIKIDO lessen:
  – weekend 15/16 april komt een sensei uit Japan naar Zwolle en zal ook de jeugd een Aikido les geven, zeer uniek! Een aantal van de jeugd hebben eerder met een stage meegedaan in Zwolle. Voor tijden en info: aikidozwolle.nl
 • jeugdkamp 23/24/25 juni Enquete

Geen les in de schoolvakanties (regio noord):

 • 2 weken meivakantie; 2 weken geen les op 24 april & 1  mei ’23
 • paas- & pinkstermaandag geen les

Overige trainingsinformatie

JUDO   Elke 1e maandag v/d maand training o.l.v. Harry Dentinger 5e Dan, JBN-Oost Nederland deze senioren les begint 19.15 uur. We hebben een WhatsAppgroep waarin we melden wanneer Harry komt (soms een week eerder of later door omstandigheden). Er kan dan gericht getraind worden voor de hogere (Dan) examens. Geen lid bij ons of Boot?  Wees welkom als je regelmatig deze trainingen wilt volgen, je betaald dan contant per les een kleine vergoeding.
Voor extra judo trainingen, wedstrijdtrainingen en wedstrijden werken wij nauw samen met Budo Stichting Boot. Leden Judokwai Dalfsen betalen 35 euro / maand voor een extra training bij Budo Boot. Betaal je al bij Boot contributie, dan betaal je iets extra om ook bij ons in Dalfsen te trainen.

AIKIDO  Voor een extra jeugdaikido training kan je woensdags in Zwolle terecht. 

EXAMENS  Twee keer per jaar zijn er (jeugd) examens. Eind januari en vlak voor de zomervakantie. Tot en met groene band is het leren van de basis, daarna wordt het toch wat serieuzer en wordt gekeken wanneer je er klaar voor bent. Je moet dan al minimaal het judo principe trekken/duwen begrijpen. Bruine band doe je bij een voor jouw waarschijnlijk onbekende leraar. Zwarte band is in Markelo via de JBN (Judo Bond Nederland). Hieronder volgorde overzicht kleur banden met daarop de kleuren van de slippen. Een gele band heeft geen gele slip natuurlijk, enz…

In samenwerking met de gemeente Dalfsen sport4kids verzorgd Judokwai regelmatig kennismakinglessen judo en aikido voor de basisscholen in de gemeente Dalfsen. Hier een foto van van zo’n gymles.