Randori Competitie’s (meerdere)

Randori Competitie’s

Voor wie: Alle jeugdjudoka’s van de deelnemende clubs, geen of weinig tot geen wedstrijdervaring.

Kosten:   € 6

Overzicht Randori Competitie’s:

Plaats Adres Datum Toernooi Sluitingsdatum Organisatie
Heerde INDELING Veldkampseweg 2A 8181 LN Heerde zaterdag 11 maart 2023 gesloten 06-50211104 Gerrit Bijsterbosch
IJsselmuiden Oosterholtseweg 18B 8271 PT IJsselmuiden zaterdag 1 april 2023 25 maart 23:59 Dojo IJsselmuiden judo@sonnenberch.nl
Dalfsen Trefkoele+, Dalfsen zaterdag 17 juni  2023 inschrijven kan hier medio april Judokwai Dalfsen

Klik op de knop inschrijven van de RANDORI COMPETITIE (kies niet zomaar een ander toernooi..) op deze pagina: https://toernooi.judoteamijsselmond.nl/nl, maak eenvoudig een account aan en betaal makkelijk via iDeal. Teamnaam is onbelangrijk voor deze toernooien, dus Judokwai Dalfsen nogmaals invullen is prima. Geef je je op meld dat a.u.b. ook in de judo WhatsAppgroep voor welke.

Overige info: Deze judo toernooien zijn zeer geschikt voor onze kids van Dalfsen. Deze worden regelmatig bij toerbeurt georganiseerd door een aantal clubs. Dus zeer de moeite waard om mee te doen en andere judo kids te ontmoeten. Waarschijnlijk in mei/juni zijn wij Judokwai Dalfsen aan de beurt.

Tijdstip/indeling is afhankelijk van aantal opgaven. Duur is een blok van zo’n 1,5 uur.  En zal waarschijnlijk tussen 9.00 en uiterlijk 17.00 uur zijn. De indeling volgt paar dagen na de sluitingsdatum. Wij hebben GEEN invloed of jouw blok in de ochtend of middag zal zijn bij veel inschrijvingen.

Hulp is altijd welkom. Wil je helpen achter de jury tafel bijvoorbeeld? Judo ervaring is niet nodig, maar mag wel natuurlijk. Zie Andy of Marcel.

Meer info: vraag/app Julian/Andy/Marcel (of zie de organisator). Deelnemende clubs: