Foto’s

van judo & aikido trainingen, judo wedstrijden, sports4kids kennismakingslessen, examens, toernooi, aikido als gymles, etc.


Judo jeugdlessen september ’22 Andy legt uitZaterdag 24 september 2022 judo vanentoernooi Heerde: vandaag hebben Ivory (judogroep 1) en Dennis (judogroep 2) gestreden op het judotoernooi in Heerde. We zijn trots, beide hebben de tweede plaats behaald: gefeliciteerd!


Vrijwilligers dank voor het slagen van het mooie judotoernooi zaterdag 25 juni 2022 in de Trefkoele+ Dalfsen! Eindelijk na 2 jaar corona weer een opstap/beginners judotoernooi kunnen organiseren voor onze leden en judoclubs uit de buurt. Foto’s op deze pagina.

vlnr bovenonder Matthijs Dennis Benjamin Joost

Vrijdag 22 april ’22 waren er de clubkampioenschappen te Zwolle na ruim 2 jaar weer terug. Judoka van Budo Boot en Judo Kwai Dalfsen deden meer. Vanuit Dalfsen deden mee Annika, Cas, Dean, Dewan en Jelmer. Er is zelfs een eerste prijs gevallen. Klik op een foto om te vergroten.


 

Zaterdag 27 november ’21 organiseerde onze Budo vrienden in Ommen (Emsland) een judo beginnerstoernooi in de ochtend. Eerste na coronatijd (ruim 2 jaar geen wedstrijden). En 15 kids van onze judogroep deed mee! En wat hebben ze het goed gedaan, zelfs voor velen was het de eerste keer. Wij zijn trots dat ze meededen! Zie hier foto’s en video’s. Daarnaast organiseerde ze een sambo toernooi waar Floris  van onze seniorengroep aan mee deed. Voor het eerst, hij wist niet wat sambo was). Lees verder…


Op 9 & 10 november 2021 een aantal judo/aikido training als gymlessen verzorgt voor een aantal basisschoolgroepen. Net als voorgaande jaren een succes met deze enthousiaste kinderen! Wat gaat zo’n lesje snel voorbij.

Mooie video impressie van door ons mede georganiseerde IJssel-Vecht judotoernooi te Zwolle 26 oktober 2019:

Foto’s jongeren  & volwassen trainingen o.l.v. Harry Dentinger, 5e dan (komt elke 1e maandag v/d maand):

 Taaie tosti worp (echte Japanse benaming: tai otoshi) uitgelegd door Marit Bos (wedstrijdjudoka).


Beginnerstoernooi Zwolle 22 april 2018, met medailles! Voor sommigen was het de 1e keer… spannend en ook weer leuk!


Examen groepsfoto’s (jan. 2018):


Foto’s reguliere jeugd judo lessen 2015-2017


  kennismakingslessen basisscholen project 2017/2018:


Foto’s najaar 2014 toen we net terug waren in de Trefkoele+ na ergens voor een schooljaartje vertoeft te hebben voor die mooie verbouwing…

Opening Trefkoele+ met Koning Willem Alexander november 2014