Contributie & lid worden

judo als gymles

Contributie & opzeggen

Je kunt op elk moment lid worden en je betaald dan alleen voor de resterende maanden van de huidige periode (half jaar). Door inschrijving verbindt je je tot een lidmaatschap tot en met het einde van het lopende half jaar en wordt vervolgens steeds stilzwijgend met een half jaar verlengd. De contributie is verschuldigd per periode bij aanvang van elk half jaar (1 april en 1 oktober). Bij opzegging geldt dat contributie verschuldigd is tot aan het einde van de periode (het lopende half jaar). Opzeggen graag persoonlijk in de les tezamen met een WhatsApp naar Andy of Marcel of email (contactgegevens).

Kleine portemonnee geen probleem! Wij geloven dat iedereen maar vooral een kind altijd moet kunnen sporten. Zie sportbeleid en subsidies of overleg met Andy of Marcel om te betalen naar draagkracht of in termijnen bijvoorbeeld.

Betalen huidige contributieperiode reeds INGESCHREVEN leden (nieuwe leden eerst inschrijven zie verderop) 1 okt. ’23 – 1 april ’24:

Sinds 2011 is de halfjaarlijkse contributie (per 1 april & 1 oktober):

 • Kinderen t/m 15 jaar € 80
 • Jongeren van 16 t/m 18 jaar & studenten € 90
 • Senioren vanaf 19 jaar € 100
 • Combi met aikido, jiu-jitsu of judo € 30 extra
 • Tweede jeugd aikido training bij Aikido Zwolle: af en toe gratis. Wel Marcel appen zodat je niet voor een dichte deur staat!
  Kom je regelmatig dan betaal je € 30 per halfjaar extra als 2e training en kom je ook in de Aikido Zwolle WhatsAppgroep
 • Tweede judo training bij Budo Stichting Boot in Zwolle € 40
 • Betaal je al contributie bij Budo Stg Boot en/of Judo Zwolle overleg met Andy hoeveel je nog in Dalfsen moet betalen
 • Eenmalig inschrijfgeld is € 15 per persoon (voor oud-leden 0 euro)

Inschrijven nieuwe leden:

 1. De eerste keer betaal je de contributie en inschrijfgeld bij voorkeur contant voor de huidige periode (of deel daar van naar ratio). Daarna betaal je de contributie via iDeal, dit vermelden we in de WhatsAppgroep. Hierin melden we ook lesuitval, examens, enz.. Handig dus dat we je 06 nummer daarin toevoegen, zie inschrijfformulier:
 2. invullen inschrijfformulier (opent in nieuw venster/tabblad)
 3. De eerste keer betaal je contant in een open envelop met je naam erop met daarin:
  Inschrijfgeld € 15
  – halfjaarlijkse contributie of deel daarvan naar ratio
 4. Regelen (wit) judopak=aikidopak; zie verderop.

iDeal betaling doen

Klik hier voor een iDeal betaling voor bijvoorbeeld een judopak of examen of donatie.

Bankrekening

Betalingen graag via iDeal. Contant of per PIN of creditcard of bankoverschrijving is ook mogelijk. Halfjaarlijkse contributie vóór 1 april / 1 oktober overmaken naar:

Let op NIEUW rekeningnummer per oktober 2021:

Stichting Budo Promotion IJssel Vecht (verzorgt de administratie en alles voor Judokwai Dalfsen)

Zakelijke rekening SumUp
IBAN: IE89 SUMU 9903 6510 3910 22
  zonder spaties voor kopiëren:
IE89SUMU99036510391022
BIC: SUMUIE22

Zakelijke rekening Rabobank
IBAN: NL97 RABO 0120 8837 83
  zonder spaties voor kopiëren:
NL97RABO0120883783
BIC: RABONL2U  

Judopak = aikidopak (maar andersom niet altijd)

Een dun karate / taekwondo pak voldoet ook bij aikido alsook voor de jonge kids (tot ca 8 jaar) bij judo. Bij judo trek je veel aan het pak en is een echt judopak noodzakelijk, vooral wanneer de kids ouder en dus sterker worden. Een dik pak / dikke band snijd ook minder in de huid. Tot ca. 9 jaar is een dunne band de voorkeur (makkelijker knopen), daarna is een dikkere band fijner met judo (snijd minder dan een dunne).

Om mee te doen met de lessen heb je een judo of aikido pak nodig. Tweedehands ook te vinden! En online via vele aanbieders. Via ons kan ook een nieuw pak worden besteld. Voordeel is dat je zeker weten de goede maat krijgt. De prijs  is maat en kwaliteit afhankelijk. Voor wat betreft de maat neem de eigen kleding maat (bijv 124), rond die af naar boven (130) en kies dan een maat hoger (140)! Indicatie van een goed JUDO kwaliteitspak (wij leveren Matsuru) prijs ca. € 40. Indicatie van een prima aikido pak € 30.

Vaak lijkt het pak te groot in het begin, gewoon mouwen/broek omslaan. Het pak zal na een paar wasbeurten krimpen (niet warmer dan 40 graden, vooral eerste wasbeurten).

E-mail als je een pak wil bestellen of stuur een WhatsApp naar Andy of Marcel. Vermeld aikido of judo, kleding maat en lichaamslengte alsook de naam van het kind. (contactgegevens)

Mocht je heel veel wedstrijden gaan doen dan wordt er vanzelf aangegeven wanneer je een blauw pak nodig hebt. De lessen bij ons train je in een wit pak, op blote voeten. Heb je alleen een blauw pak, gebruik dan die voorlopig (zonde om een witte aan te schaffen).