Vincent Boot op 76 jarige leeftijd overleden

Ritsu-rei!

Met groot verdriet hebben wij kennis genomen van het plotseling overlijden van
onze oprichter en sensei

Vincent Boot
(1945-2022)

Begin jaren 70 begon Vincent in Dalfsen met het geven van judolessen.
Zijn liefde & inzet voor de judo en budo sport stopte niet na zijn pensioen en gaan wij missen.

De herinnering blijft.

Bestuur, trainers en leden van Judokwai Dalfsen wensen zijn vrouw IJda en kinderen Centa, Guido en Tonny en de verdere familie en naasten veel sterkte in deze moeilijke tijd.

Maandag 17 januari 2022 tijdens de jeugdles werd Andy gebeld dat Vincent die middag overleden is. Marcel en Julian zijn doorgegaan met de jeugdles, maar hebben de kids niets gezegd hierover. Wij waren, zijn, met stomheid geslagen. De volwassenles was direct erna en die is ingeruild voor een samen zijn. Warner en Andy trainen al vanaf hun jeugd judo in de dojo van Vincent. Beide heren zijn altijd erg betrokken geweest bij judo en bij hen sensei (leraar). Vincent Boot heeft veel betekent voor het judo en budo in het algemeen in Zwolle e.o. alsook daarbuiten. In Dalfsen is hij met de judolessen gestart met onze dojo, wat nu dus Judokwai Dalfsen is.

Vincent Boot medio 1972 (te Zwolle)

Maandag  24 januari ’22 was de uitvaart. De lessen gingen wel door (aikido 16.00 uur, judo 1e groep 17.00 uur, judo 2e groep 18.00 uur, volwassenen 19.15 uur). We namen een minuut stilte in acht (mokuso) en hebben over Vincent verteld aan de jeugd. Niet al te veel kletsen, we staan erbij stil en gingen vooral trainen, dit ” à la Vincent’s “.  In de senioren les, ook uiteraard minuut stilte. En na de training koffie/thee om even gezamenlijk af te sluiten.

Wij gaan Vincent missen, de herinnering blijft!
Wij wensen de familie en naasten veel sterkte toe komende tijd!

Hieronder wat links:

We wensen de familie en naasten veel sterkte namens Judokwai Dalfsen.

bestuur Judokwai,
Andy Reuvers, Marcel de Beus en Julian Boer